Ce poti sa faci ca sa scapi de insomnie?

Salutare

În articolul trecut îți vorbeam despre cum să recunoști simptomele de insomnie, ce e insomnie și ce nu, ce anume te predispune la a suferi de  această problemă și ce nu.

rsz_miniatura

În acest articol vreau să-ți ofer un clip în care dau, rezumat, niște soluții pentru problema insomniei. Ei bine, eu îți recomand să-l urmărești, apoi să testezi atunci când ai probleme cu somnul, să vezi cum funcționează pentru tine.

Care e legătura dintre insomnie și anxietate?

Probabil că dacă ai/ai avut probleme mai mari cu anxietatea te-ai lovit de această problemă, sau poate nu. Ideea e că aceste probleme adesea co-apar. Oamenii care sunt foarte stresați (deci să trăiască anxietate) tind să aibă probleme și cu somnul.

Până atunci, te las să urmărești clipul, iar dacă îți place te rog să dai share pe facebook să-l vadă și prietenii tău sau să-l oferi cuiva care se confruntă cu această problemă.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Ce poti sa faci ca sa scapi de insomnie?

 1. Gabriela

  Stii despre ce vorbesti si spui bine .O sugestie: daca vei face alte clipuri, schimba stilul vestimentar si fii mai confident in explicatii.Succes.

  Reply
  1. Cristi Pavel Post author

   Mulțumesc de feedback! Aștept și sugestii pentru stilul vestimentar. 🙂 Legat de a fi confident în explicații, îmi rezerv o oarecare reținere tocmai pentru a nu comunica garanții. Ele nu există în psihologie, chiar dacă tot mai mult îmi bazez afirmațiile pe articole științifice/studii.

   Reply

Spune-ti parerea