Celor care se simt pierduti

celor care se simt pierduti

Dacă ești într-o perioadă în care te simți pierdut, în care te gândești că nu mai știi ce să faci, nu mai știi pe ce să pui mână sau de ce să te apuci.

Dacă te simți tras în toate direcțiile și nu mai știi care e a ta. Dacă ai o stare de confuzie și de teamă, pentru că nu știi încotro te îndrepți.

Dacă simți că parcă cineva ți-a furat controlul și ești o mică frunză purtată de vânt. Frunză, cu care vântul e nemilos și îi e totuna dacă o izbește de o piatră sau o culcă pe un lac. Dacă ți-e teamă să nu dezamăgești sau să nu pari penibil. Dacă ți-e teamă că nu te vei putea aduna și că nu vei face față. Dacă ți-e teamă că n-o să ai suficientă energie și o să vrei tot timpul să dormi.

În căutarea unui scop te-ai pierdut printre prea multe și nu mai știi pe care să-l apuci.

Noi credem că le putem face pe toate, și sunt de acord, parțial. Însă nu putem să le facem pe toate în același timp.

Îți recomand o soluție pentru momentele în care te simți prins în prea multe și nu știi ce ai mai putea face: agață-te de un singur scop, odată, nu de mai multe.

Nu poți face conștient 2 lucruri în același timp. E nevoie ca unul să fie automatizat, pentru că în automatisme procesare se face în mod paralel iar în gândirea conștientă se face serial.

Așadar, un singur scop pe rând. În secunda asta, nimic mai mult, lucrezi doar la un obiectiv al tău, altceva nu mai există.

Baftă!

Cristi

Sursa foto

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...