Cum poti regla anxietatea – partea 1

cristi

Salut

Pentru că s-a cerut să fac un clip pe această temă, am făcut.

Aici clipul:

Aceasta este muzica relaxantă pe care o recomand:

Ascultată preferabil în căști, stat în șezut sau întins, cu atenția asupra corpului, pentru ca să conștientizezi relaxarea și să „înveți” starea. Să devii capabil să o autoinduci.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MOBzSxFK8E0

Melodiile asemănătoare sunt bune, eu pe aceasta am recomandat-o și altă dată pentru că eu am exersat relaxarea pe ea.

Întrebări, sugestii? Le aștept mai jos într-un comentariu.

Mulțumesc!

Cristi Pavel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Cum poti regla anxietatea – partea 1

 1. Andreea Mihai

  Articolele tale si clipurile sunt foarte interesante si pe intelesul tuturor. Mi-a placut mult precizarea de la inceput, si anume ca vrei sa fi un “sprijin”. Personal, consider ca e ceea ce avem nevoie: sa fim sprijiniti si nu conduside catre un guru. Succes in continuare! 🙂

  Reply
  1. Cristi Pavel Post author

   Exact de asta mi-e frică… să nu ajung o sursă de dezamăgire pentru oameni. Să mă autointitulez „mega-expert-guru psihologic”, cum mai văd pe câte unii că se declară experți sau traineri și ei n-au nicio tangență cu psihologia. Mi-e frică să nu le promit oamenilor marea cu sarea, să îi fac să se simtă bine pe moment, mai ales, să le iau banii, și după să revină la loc, sau chiar mai rău, să-și piardă încrederea în cei care i-ar putea ajuta cu adevărat.

   Reply
   1. Andreea Mihai

    Eu nu am invatat niciodata psihologie si trebuie sa admit ca nu sunt pregatita in domeniul asta. Dar din cate am inteles, ceea ce incerci sa faci este sa oferi oamenilor exemplul si experientele tale, pentru ca ei sa poata lua esentialul din ele si sa le adapteze experientelor proprii. La fel ca si tine, cred in potentialul uman, de aceea cred ca avem nevoie de un sprijin. Si apoi, si tu la randul tau, te formezi prin studiile tale si (un pic) prin feedback-ul celor care citesc post-urile tale.

    Reply

Spune-ti parerea