Cum reduci din teama de a fi judecat

 

Salut

Duminica trecută am ieșit într-o drumeție cu niște prieteni. Aveam nevoie de o ieșire în natură, să tragem puțin aer tare în piept, să facem puțină mișcare.

Am ajuns la un moment dat în vârful unui deal, când, un prieten vine cu ideea „hai să facem un video pentru scapă de frică.ro”.

Acel prieten este Vasi, cel care apare lângă mine în clip. Mi-e prieten apropriat, am fost colegi de liceu și are niște abilități destul de dezvoltate de socializare, în special la petreceri.

De multe ori, îl vedeam cum se integra foarte ușor în grupuri de străini, cum lua fete la dans sau chiar erau fete care veneau să danseze cu el.

Printre pasiunile sale se află și dansul, iar prin dans se pare că a ajuns să capete niște abilități de socializare destul de solide.

Așa că, am făcut un interviu în care i-am adresat o serie de întrebări legate de cum reușește el să treacă peste teama de a fi judecat, atunci când se găsește în centrul atenției.

Așadar, am făcut acest video cu scopul de a afla răspunsurile la următoarele întrebări:

  • Cum să elimini teama de a dansa la o petrecere?
  • Cum să elimini teama de a fi văzut și eventual judecat?
  • Cum să te simți confortabil în pielea ta când ceilalți te privesc?

Am nevoie de feedback din partea ta, despre orice – calitate video, cursivitatea conversației, etc.

E primul video făcut de mine și a fost ceva spontan, neprogramat, nepregătit.

Pe curând,

Cristi Pavel

Dacă simţi că ai orice fel de completare sau vrei să-mi spui ceva, lasă-mi un comment mai jos sau trimite-mi un mail la: cristi@scapadefrica.ro

Editor video

Aboneaza-te prin mail

si primesti ghidul gratuit - Cum controlezi orice frica intensa sau emotii puternice - 3 metode prin care sa reduci din senzatiile neplacute:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...