Infruntam frica de abordare

In timpul anului 1 de facultate, a avut loc un program de dezvoltare socio-emotionala organizat de cateva cadre didactice de acolo.

Mi se parea o comoara descoperita, deoarece era gratuit, aveam parte de niste traineri foarte bine pregatiti si era desfasurat pe cateva luni, deci acest curs promitea multe.

Din pacate, circumstantele situationale de atunci au facut sa nu ma inscriu, insa, nu m-am abtinut sa nu trag cu urechea si sa incerc sa aflu cate un exercitiu de acolo.

Unul dintre ele, se numea “shame attack” si presupunea expunerea intr-un spatiu social la o situatie de care ti-e rusine. Te expui in acea situatie si stai acolo, observi ca nu e mare lucru si ca nu mori, chiar daca ti-e foarte rusine.

Iti arata ca lucrurile nu sunt chiar atat de grave in realitate si ca modul in care le privesti le face grele sau usoare.

Ei bine, eu mi-am ales propriul “shame attack”. Am ales, sa ma duc la o straina, sau doua, si sa le zic ca imi place de ele.

Am facut-o direct, fara introducere. “ciao, cum te-ai simti daca iti spun ca imi place de tine?” Apoi le-am zis ca o fac pentru ca mi-e teama si am facut cunostinte cu ele.

Erau doua fete, una din ele se uita la mine ca la felul 4, dar cealalta era numai un zambet.

O sa vezi in video, dar din pacate nu o sa auzi nimic. Imi cer scuze pentru asta.

Te las pe tine sa te uiti:

Multumesc Alexandra si Flavia pentru filmare. 🙂

Pe curand,

Cristi Pavel

Dacă simţi că ai orice fel de completare sau vrei să-mi spui ceva, lasă-mi un comment mai jos sau trimite-mi un mail la: cristi@scapadefrica.ro

Editor Video

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...